Herm Jansen Elektro-Techniek B.V. Bel direct
020-6175225

Inbraakpreventie en beveiliging door Herm Jansen

Gemiddeld worden er 250 inbraken op een dag gepleegd. Het is dus belangrijk dat u voorzorgsmaatregelen neemt tegen inbraak. Iedereen wil zich veilig voelen in huis en op het werk. Daarnaast wordt uw apparatuur op uw bedrijf met goede inbraakpreventie bewaakt. Herm Jansen uit Amsterdam helpt u met inbraakpreventie en het beveiligen van uw eigendommen.

Middelen voor inbraakpreventie en beveiliging

Er zijn verschillende middelen waarmee u inbrekers uit huis weert. Hierbij kunt u denken aan rolluiken, anti-inbraak strips, deur- en raamhendels, automatische verlichting, etc. Het zien van deze beveiliging werkt meestal preventief. De inbreker zal de moeite niet meer nemen om binnen te dringen.

Nieuwste inbraakpreventiesystemen met domotica

Herm Jansen installeert ook de nieuwste inbraakpreventie. Hierbij moet u denken aan draadloze wifi camera’s met domotica technologie, die u kunt besturen en bekijken via uw smartphone. Of het in/uit schakelen van lichten of andere apparaten. Hierdoor kunt u, wanneer u wilt, de veiligheid van uw pand of huis controleren.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Een ander middel voor inbraakpreventie is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met een Politiekeurmerk Veilig Wonen weten de inbrekers dat uw huis goed beveiligd is. En in sommige gevallen kunt u tot wel 20% korting krijgen op uw inboedelverzekering.

Aan dit keurmerk zijn wel een aantal eisen verbonden. In het kort zijn deze eisen:
– Goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels. Denk ook aan de garage wanneer deze via een tussendeur met de woning verbonden is.
– Verlichting bij de buitendeuren.
– Zicht vanuit de hal op degene die voor de deur staat.
– Rookmelders op iedere etage.
Bron: http://www.politiekeurmerk.nl/bewoners/certicicaat-beveiligde-woning

Wat kunt uzelf doen tegen inbraak?

De kans op inbraak kunt u zelf minimaal maken. Hieronder vindt u tips die vaak vergeten worden:
– Ramen en deuren dienen afgesloten te worden.
– Geen ladders laten liggen. Hierdoor kunnen inbrekers gemakkelijk het dak op. Een kliko met een ketting vastmaken kan dit ook voorkomen.
– Sleutels niet in sloten laten zitten.
– Zorg voor goed zicht in uw tuin. Hierdoor kan een inbreker zich niet goed verschuilen.
– U kunt een camera plaatsen om te zien wie er voor uw deur staat.
– Vermeld niet op Social Media dat u weg bent.
– Maak uw huis ‘bewoond’ als u weg bent. Leg een tijdschrift op de eettafel, laat de gordijnen open of installeer een tijdschakelaar die lampen op verschillende momenten aan en uit laat gaan.

 

Toegangscontrole in uw pand

Met toegangscontrole houdt u ongewenste personen buiten. U heeft volledige controle over wie naar binnen kan en mag. Er is veel keuze uit toegangscontrole voor zowel kleine als grote bedrijven. Zo kunt u een urenregistratie systeem koppelen aan uw toegangscontrole, kiezen voor een elektrische kaart of voor een beveiligingscode. Herm Jansen uit Amsterdam helpt u met de keuze.

Wat houdt toegangscontrole precies in?

Toegangscontrole is het inspecteren en bijhouden van toegang in uw pand of een deel hiervan. In plaats van sloten en sleutels wordt er vaak gebruik gemaakt van elektronische beveiliging. Hierbij moet u denken aan een elektronische kaart die de deuren open maakt of een beveiligingscode. Een sleutelbos is hierdoor verleden tijd. Aan één elektrische kaart of beveiligingscode heeft u genoeg. Hier kunt u eenvoudig mee bepalen welk deel van uw pand toegankelijk is. U hoeft dus nooit meer sloten en sleutels te vervangen.

De voordelen op een rijtje

– U bepaalt welke delen van uw pand openbaar zijn en welke niet.
– De kaart of code kan gemakkelijk onbruikbaar worden gemaakt bij verlies.
– Toegangscontrole kunt u combineren met urenregistratie.
– U houdt ongewenste personen buiten.
– Eenvoudig te gebruiken.
– Het uitbreiden van het systeem is makkelijk.
– U heeft een betrouwbaar systeem.

Waar kunt u het gebruiken? Herm Jansen installeert een toegangscontrole systeem naar uw wensen en voorkeuren. Installaties zijn mogelijk in kleine en grote bedrijven.

Urenregistratie systeem

Een urenregistratie systeem kan gecombineerd worden met een toegangscontrole systeem. Wanneer een werknemer binnenkomt in uw pand, wordt hij ingecheckt. Hierdoor kunt u bijhouden hoeveel tijd er besteed is aan een opdracht en waar die is uitgevoerd.

De mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging zijn groot en u kunt kiezen uit verschillende opties. Wilt u meer informatie over beveiliging van uw pand, de beveiligingsinstallatie en toegangscontrole? Neem dan hier contact op met Herm Jansen Amsterdam.